Aktivitete

“Deutsch Arena”

“Info-Tag 2019”

“Diha Oktoberfest 2019”

“Dita e gjuhës gjermane pranë AIEX”

AIEx/ ÖSD në ceremoninë “Sipërmarrësit dhe Juristët e së Nesërmes” të organizuar nga TBU

Ftesë në Festivalin e Muzikës së Vjetër “VOX BAROQUE”

Ftesë në Koncertin “Vienna Style”

Ftesë në Ekspozitën e artistes Veronika Eberhart

Operet nga Johann Strauss “LAKURIQI I NATES” (DIE FLEDERMAUS)  

Ftesë në leximin e shkrimtares austriake Renate Welsh 

Viti Kulturor Austri-Shqipëri 2018  

Nisi projekti i ri i DIHA-s 

Festojmë së bashku Krishtlindjet: Punsch & Miqësi

Memorial International School

Dita Kombëtare e Austrisë

OKTOBERFEST

INFO-TAG

ÖSD viziton Turgut Ozal