Einladung zur Lesung der österreichischen Schriftstellerin Renate Welsh / Ftesë në leximin e shkrimtares austriake Renate Welsh

Ambasada Austriake, në bashkëpunim me Bibliotekën Austriake në Shkodër, kanë kënaqësinë t’ju ftojnë në leximin e autores së librave për fëmijë dhe të rinj Renate Welsh-Rabady!

Renate Welsh-Rabady mban çmimin austriak të nderit në letërsi dhe shumë çmime të tjera.  Ajo jeton në Vjenë dhe ka shkruar një numër të madh librash për fëmijë dhe të rinj.

Data: 23 Mars, Ora 11:00
Vendi: Biblioteka Austriake Shkodër