Ftesë në Festivalin të Muzikës së Vjetër “VOX BAROQUE”

Ambasada Austriake në Tiranë ka kënaqësinë t’ju ftojë, në kuadër të Festivalit të Muzikës së Vjetër “VOX BAROQUE”,
në edicionin special “Muzika dhe Natyra”, me pjesëmarrjen e artisteve austriake Roswitha Dokalik (Violinë baroke), Elisabeth Baumer (Oboe baroke) dhe Manuela Maria Mitterer (Flauto dolce).

17 gusht 2019, ora 12 në mesditë, në tragetin alpin në Liqenin e Komanit dhe
18 gusht 2019, ora 11 në Luginën e Valbonës.