Kurse gjermanisht

Nëse je student, profesionist, ose thjesht dëshiron të mësosh gjermanishten si gjuhë të huaj, ne kemi kurset e duhura për ty!

AIEx/ ÖSD zhvillon kurse të gjuhës gjermane të të gjitha niveleve, moshave dhe kohëzgjatjeve; “face to face” dhe “online”.

Kurset verore për fëmijë, kampi veror i gjuhës gjermane dhe kurset parapërgatitore janë disa prej kurseve të veçanta që zhvillohen në qendrën tonë.