ÖSD Albania ka vizituar Turgut Özal.

ÖSD ka vizituar Turgut Ozal. Me nxënësit e kësaj shkolle folëm mbi mundësitë e studimit në Universitetet Austriake.  Interesi i të gjithë pjesëmarrësve ishte shumë i madh. Mbas prezantimit, patëm shumë pyetje dhe interesim nga pjesëmarrësit mbi  mundësitë e mësimit të gjuhës gjermane, certifikatën e ÖSD dhe gjithashtu procedurat e aplikimit.

Jemi shumë të kënaqur që patëm mundësi t’i ndihmonim pjesëmarrësit në mundësinë e informimit mbi studimin në Austri.

Faleminderit për mundësinë e ofruar Turgut Ozal!