Aktivitete

Dita Kombëtare e Austrisë

Dëshironi te studioni ne Austri apo të ndiqni nje shkollë profesionale (Ausbildung) në Gjermani? Apo dëshironi të mësoni/mbroni gjuhën gjermane?...

TIRANA-GATE 2021

Jeni student pranë AIEx? Ju intereson literatura në gjuhën gjermane? Kemi kënaqësinë t‘ju ftojme në një panel leximi dhe diskutimi me autoren Laura...