Kurse E-learning

e-learning

AIEx E-learning

Çfarë është e-Learning?
E-learning është një metodë inovative për mësimin e gjuhës gjermane, një platformë unike e krijuar nga AIEx për zhvillimin e mësimit kurdo dhe kudo që ndodheni, njësoj si në klasë.
Cilat janë avantazhet e E-learning?

1.Standardi: Mësuesit dhe metodat janë të njëjtat me ato që zhvillohen në qendrën tonë.
2.Fleksibiliteti: Ju mund ta ndiqni kursin kurdo dhe kudo, në çdo vend ku ju keni akses në internet dhe në çdo orar. Gjithashtu ju mund t’i riktheheni dhe ta rishikoni një modul disa herë.
3.E-testing: Testim interaktiv në fund të çdo moduli për verifikimin e njohurive të fituara.
4.Orë këshillimi me mësues të kualifikuar të AIEx: Mundësia për t’u konsultuar me mësuesit e Institutit për pyetje ose paqartësi.