Aktivitete

Dita e edukimit

Dita Ndërkombëtare e Edukimit

Me rastin e Ditës Ndërkombëtare të Edukimit, 24 Janar 2022, AIEx organizon një event kulturor dhe informues. Ju ftojmë të festojmë në mënyrë të...
Weihnachtsfeier

WEIHNACHTSFEIER- Festo me ne!

Me rastin e festave të fundvitit Instituti Austriak i Ekselencës (AIEx) dhe Qëndra e Provimeve ÖSD organizojnë një event festiv. Argëtim, muzikë dhe...
DIHA Oktoberfest 2019

DIHA Oktoberfest 2019

AIEx/ Qendra e Provimeve ÖSD si një nga anëtarët e DIHA (Shoqatës Gjermane të Industrisë dhe Tregtisë në Shqipëri) ka kënaqësinë të ftojë të gjithë...
Info-Tag 2021

Info-Tag 2019

Dëshiron të mësosh/mbrosh gjuhën gjermane apo të studiosh në Austri? Atëherë na ndiq në “Ditën e Informacionit”. Austrian Institute of...