Procedura e Regjistrimit

Si mund të regjistrohem për kurs?

Regjistrimi për kurs bëhet online në faqen tonë zyrtare: www.aie-osd.al

Pasi të kryeni regjistrimin online do të kontaktoheni nëpërmjet adresës së e-mail-it nga stafi ynë për vazhdimin e procedurës.

Për çdo paqartësi, mos ngurroni të na shkruani në: kurse@aie-osd.al ose na vizitoni në adresën:

Rr. Dibrës, Kompleksi Halili, Godina C1, H.2, Kati 1, Zyra 4, 1017, Tiranë, Shqipëri

Orari i takimeve:

E hënë: 09:00 – 12:00

E martë: 09:00 – 12:00

E mërkurë: 09:00 – 12:00 & 15:00 – 17:00

E enjte: 09:00 – 12:00

E premte: 09:00 – 12:00

Gjatë ditëve të festave zyrtare dhe ditëve të provimeve zyra do të jetë e mbyllur.

Kontakt: 044 81 33 03

Si mund të regjistrohem për një provim?

Regjistrimi për provim bëhet online në faqen tonë zyrtare www.aie-osd.al

Pasi të kryeni regjistrimin online do të kontaktoheni nëpërmjet adresës së e-mail nga stafi ynë për vazhdimin e procedurës.

Për çdo paqartësi, mos ngurroni të na shkruani në office@aie-osd.al ose na vizitoni në adresën:

Rr. Dibrës, Kompleksi Halili, Godina C1, H.2, Kati 1, Zyra 4, 1017, Tiranë, Shqipëri

Orari i takimeve: 

E hënë: 09:00 – 12:00

E martë: 09:00 – 12:00

E mërkurë: 09:00 – 12:00 & 15:00 – 17:00

E enjte: 09:00 – 12:00

E premte: 09:00 – 12:00

Gjatë ditëve të festave zyrtare dhe ditëve të provimeve zyra do të jetë e mbyllur.

Kontakt: 044 81 33 03