AIEx/ ÖSD në ceremoninë “Sipërmarrësit dhe Juristët e së Nesërmes

AIEx/ Qendra e Provimeve ÖSD, si një nga partnerët e TBU, dhuroi 3 çmime “Kurs gjermanisht” për 3  maturantë fitues të çmimit “Kompetenca gjuhësore si domosdoshmëri dhe e drejtë”, në ceremoninë “Sipërmarrësit dhe Juristët e së Nesërmes”. Gjithashtu, AIEx vendosi të dhurojë edhe 3 çmime të tjera “Kurs gjermanisht” për maturantët që dhanë më shpejtë përgjigjen e saktë në quizin e organizuar nga TBU. 
AIEx/ Qendra e Provimeve ÖSD i uron suksese të gjithë pjesëmarrësve!