“Deutsch Arena”

AIEx/ ÖSD organizuan për herë të parë një takim informativ dhe argëtues me studentët e qendrës tonë, ku u fol për klishetë gjermane si dhe u trajtuan tema aktuale me mësues të cilët e kanë gjermanishten gjuhë amtare. Kjo u dha një shtysë studentëve tanë të familjarizohen akoma më tepër me gjermanishten dhe ta praktikojnë sa më shumë atë.