DIHA Oktoberfest 2019

Stafi i AIEx/ Qendra e Provimeve ÖSD si çdo vit ishin pjesë e festës më të gëzueshme të vitit për të gjithë të apasionuarit pas kulturës gjemane, Oktoberfest. Argëtimi dhe muzika tradicionale gjermane ishin kryefjala e mbrëmjes, gjithashtu nuk munguan lojrat, kërcimi, birrat dhe pjata tradicionale e Oktoberfest.