FESTOJMË SË BASHKU KRISHTLINDJET

Duke ju falenderuar për bashkëpunimin tonë të frytshëm përgjatë 2017, AIEx dhe ÖSD ju fton të hënën, datë 18 dhjetor 2017,  të festojmë së bashku Krishtlindjet sipas traditës Austriake me PUNSCH & MUZIK. Ejani të përjetojmë së bashku një shije autentike austriake të Krishtlindjeve, me muzikë dhe punsch tradicional.

Ju lutem të konfirmoni pjesëmarrjen tuaj, është kënaqësia jonë t’ju takojmë dhe t’ju falenderojmë për këtë vit të suksesshëm.