Info-Tag 2019

AIEx/ ÖSD ishte pjesë e eventit Info-Tag organizuar nga Ambasada Gjermane në kuadër të kalendarit të aktiviteteve të Tetorit Gjerman. Të pranishmit ishin nxënës, studentë, por edhe prindër të tyre, të cilët u njohën me mundësitë e të studiuarit në Austri dhe Gjermani, si dhe me mundësitë e mësimit dhe mbrojtjes së gjuhës gjermane në Tiranë.