Çmimet

Llojet e kurseve Çmimi për nën-nivel Grupi (nr. i personave)
Kurse Super Intensive 14,000 lekë 8 – 12 persona
Kurse Intensive 14,000 lekë 8 – 12 persona
Kurse Normale 14,000 lekë 8 – 12 persona
Kurse në Fundjavë 15,900 lekë 8 – 12 persona
Kurse Individuale 36,000 lekë 1 person
Grup i vogël dhe Intensiv 18,000 lekë 4 persona
Kurse për profesionet e kujdesit shëndetësor 31,000 lekë 4 persona

 

*çmimet e mësipërme janë çmimet standarde për grupet me 8 – 12 persona (përveç “Kurseve Individuale”, “Grup i vogël dhe intensiv” dhe “Kurse për profesionet e kujdesit shëndetësor” të cilat kanë çmime fikse)

*kurset zhvillohen me mësues shqiptar të kualifikuar të AIEx; nëse dëshironi të zhvilloni kursin tuaj të gjemanishtes me mësues të cilët e kanë gjermanishten gjuhë amtare ju lutemi të na kontaktoni në numrat tonë të kontaktit. 

*për grupet me më pak se 8 persona çmimi është si më poshtë:

 

Grupi (nr. i personave) Çmimi për nën-nivel Orë mësimore për nën-nivel
7 16,000 lekë/person 40
6 18,000 lekë/person 40
5 22,000 lekë/person 40
4 18,000 lekë/person 20
3 20,000 lekë/person 20
2 22,000 lekë/person 20