Shfaqja e operetës “LAKURIQI I NATES” (DIE FLEDERMAUS) në pallatin e kongreseve

Ambasada Austriake në bashkëpunim me Teatrin Kombëtar të Operas dhe Baletit në Tiranë kanë kënaqësinë t’ju ftojnë në shfaqjen e operetës:

DIE FLEDERMAUS (LAKURIQI I NATËS)

Renato Zanella (Regjizor dhe Koreograf) dhe László Gyükér (Dirigjent) me pjesëmarrjen e veçantë të Saimir Pirgut dhe orkestrës, trupës së baletit dhe trupës së korit të Teatrit Kombëtar të Operas dhe Baletit.

Premiera: 31 Mars, Ora 19:00
Shfaqje të tjera: 1, 2, dhe 3 Prill, Ora 19:00
Vendi: Pallati i Kongreseve, Tiranë

Për rezervime:

Tel: +355 67 63 27 313
Shitja e biletave: Çdo ditë, Ora 10:00 – 20:00, pranë Pallatit të Kongreseve (hyrja e pasme)